GÜNDEME BAKIŞ – AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir temasları kapsamında son olarak parti teşkilatıyla bir araya geldi. Kaya Termal Otel’de gerçekleşen il yönetimi ve ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleşen zirvede, partililer ilk olarak tek tek söz alarak kendilerini tanıttı.

BU EKİBE GÜVENİYORUM

AK Parti hükümetlerinin İzmir’e her zaman önem verdiğini belirten Yıldırım’ın, “Biz İzmir’i, İzmirlileri seviyoruz. Bu kente değer veriyoruz, hizmet ediyoruz. 2023 ve 2024 seçimlerinde başarılı olacağız. Bu ekibe güveniyorum. İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli kaptanlığında seçimlere kadar gece gündüz demeden çalışacağız. Mahalle mahalle sokak sokak her İzmirli’ye dokunacağız. Dokunmadığımız bir kişi bile kalmayacak. Başarıyı bu salonda görebiliyorum” dediği öğrenildi.

GÜLÜŞMELERE NEDEN OLAN DİYALOG

Tüm partililer ayağa kalkıp kendisini tanıttığı sırada bir genç mikrofunu alarak, “Benim partide görevim yok. Öğrenciyim. Sosyal medyada sizi takip ediyorum. Sizi çok seviyorum. Böyle bir programımız olduğunu duyunca geldim ve sizinle tanışmak istedim” dedi. Gencin bu sözleri Yıldırım başta olmak üzere herkesi güldürdü. Yıldırım, “Salona kaçak girmiş” diye espri yaptı.