GÜNDEME BAKIŞ- AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Bayındır Belediye Başkan Uğur Demirezen’i makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Yıldırım, ziyaretin ardından kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi.

SİZİ ÖZLEMİŞİM!
Yıldırım, “Çiçek dünyasının merkezi Bayındır’ın çiçek gibi güzel insanlarını hasretle selamlıyorum. Epey bir aradan zaman geçti. Sizi özlemişim. Bugün benim için çok güzel bir gün. Burada sizlere teşekkür etmeye geldim. Uğur kardeşimize sahip çıktınız, onu belediye reisi seçtiniz. Allah sizden razı olsun. Şimdi o da sizin verdiğiniz bu desteği karşılıksız bırakmayacak ve Bayındırımızı daha da ileri taşımak için çalışacak. 2011’de Torbalı’dan bu tarafa yolun haline görünce çok üzüldüm. Hemen çalışmaları başlattık. Torbalı’dan bu tarafa otoyol gibi. Çok güzel olmuş. Dün Türkiye’nin yüz akı olan projenin açılışını yaptık. İstanbul-İzmir otoyolu. Bu otoyol sıradan bir proje değil. Çünkü İstanbul’la İzmir artık 3 saatin altına iniyor. Dün Bursa’dan 2 saatte İzmir’e geldim.  Bu millet için ne yapsak azdır. Daha fazlasını yapacağız. 18 yıl boyunca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye olmaz denen işleri olur hale getirdik. Hayalleri gerçeğe dönüştürdük. Yolları böldük hayatları birleştirdik. Yolları böldük gönülleri birleştirdik. Doğusu ile batıyı, Kuzey ile güneyini buluşturduk. Ama bir şey çok önem veriyoruz. Yolları böleriz Türkiye’yi böldürtmeyiz. Bayındır 15 Temmuz gecesi bayrağa, Cumhurbaşkanına, Başbakanına, ülkesine sahip çıktı. Allah sizden razı olsun” dedi.

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR
Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:

“Artık seçimler geride kaldı. Önümüzde belediye seçimleri için 4.5 yıllık süre var. Bu süre içerisinde ülkemizin kalkınması için Bayındır’ın daha güzel yere gelmesi için, hemşerilerimizin yüzünün daha da gülmesi için yapacak çok işimiz var. Bayındır bugün artık dünyanın çiçekçilikte tartışmasız merkezi olan Hollanda’ya bile çiçek ihraç eden bir ilçemiz. Osmanlı’dan bugüne kadar çiçekçiliğin merkezi olmuş. Büyükşehirlerimizdeki parklardaki, büyük bulvarların etrafındaki çiçekleri görünce aklıma hep bayındır ve siz geliyorsunuz. Tarımsal ve bitkisel üretimin de Bayındır merkezi olmaya hak ediyor. Burada bir tarımsal organize sanayi beklentisi var. Bunu biliyoruz. Milletvekillerimiz ve şahsım bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Biliyorsunuz bölünmüş yola yapacağız dedik’ yaptık. Torbalı, Tire, Ödemiş demiryolunu iyileştireceğiz’ dedik. Şimdi elektrikli hale getiriyoruz. Daha konforlu hale geliyor. Çalışmalar başladı. 44 milyon yatırım var. Her şey Bayındırla çok daha güzel olacak. Gelirken milletvekillerimiz söyledi. Araç muayene istasyonu Bayındır’da yokmuş. Bayındır’a da yakışır. Buraya araç muayene istasyonu kuracağız. Bayındırlı kardeşlerimizin Tire’yi gitmesine gerek kalmayacak”

BARAJ ÇALIŞMASI HIZLANACAK
Bölgede süren baraj çalışmasının hızlanacağını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “Baraj çalışması başladı. Fakat ağır gidiyor. O konuyla da ilgileneceğiz. Tarım demek su demek. Sulama olmadan hiçbir şey olmaz. Bereket olmaz. Bayındırımızda gençlerimizin daha iyi şartlarda iş bulabilmeleri için mutlaka üreteme daha fazla önem vermeliyiz. Bir fakülte beklentisi var. Bunun için çalışma yapacağız. Oldu demiyorum ama gerekli çalışmaları başlatacağız. Hastane ile ilgili talebiniz var. Belediye başkanınız Uğur Bey ve vekillerimizle bu konunun takipçisi olacağız. İzmir’, Bayındır’ı seviyoruz. Biz inşallah bundan sonra el ele vererek çok daha güzel işleri birlikte başaracağız” dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA SÖZ VERİYORUZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Bayındır’da güzel bir başlangıç yaptık. Uğur kardeşimle birlikte kolları sıvadık. Önümüzdeki 5 yıl boyunca verdiğimiz her sözün arkasında duracağız. Bayındır’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. 2009-2014’te neler yapıldığını siz biliyorsunuz. Yüzde 58 oy oranıyla bayındır bize destek verdi. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şunu herkes iyi bilsin ki bize oy veren vermeyen herkes hizmet edip Bayındır’ı bu bölgemizin parlayan yıldızı yapmaya devam edeceğiz. Gece gündüz çalışmaya söz veriyoruz” dedi. 

SİZ ÖNÜMÜZÜ AÇTINIZ BİZ YÜRÜDÜK
Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, “Bugün hem şahsim hem Bayındır için en güzel günlerden bir tanesi. Gönüllerin bir tanesi bugün ilçemizde. 31 Mart yerel seçimlerinde Bayındır’da sizin açtığınız yolda hizmet belediyeciliği kazandı. Siz önümüzü açtınız biz yürüdük. Partili partisiz Bayındırlı hemşehrilerimiz bize sahip çıktı. Bu işin başında Cumhurbaşkanımız, Binali Yıldırım varsa sarı çocuk bu işi yapar. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.