Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel milletvekilleriyle bir araya gelerek gündemdeki konular, ilçelerdeki son durum, olası erken seçim maddesiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

SAHA ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLSİN
Toplantıda TBMM’ye verilen 70 günlük aranın iyi değerlendirilmesi, özellikle CHP yönetiminde olmayan Bergama, Kiraz, Aliağa, Kınık, Bayındır gibi ilçelere ziyaretler yapılması kararı alındığı bildirildi. İl ve ilçe yönetimi tarafından planlanacak program ile vekiller önümüzdeki haftadan itibaren sahaya ineceği bildirildi. Milletvekillerinin yoğun nüfusa sahip ilçelere bir araçla gidip, köy ve mahallelere ayrılacağı ve gerektiği halde birkaç gün burada konaklanacağı yönünde karar alındığı belirtildi. Vekiller ikişerli gruplar halinde köylerde vatandaşlarla bir araya gelip, taleplerini dinleyeceği kaydedildi.

Öte yandan toplantıda son düzenlemelerin yapıldığı il binası da gündeme geldi. İl binasının açılış tarihinin belirlenip, yapılacak törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun davet edilmesi yönünde görüş birliğine varıldığı kaydedildi.