Turnuvanın Çift Erkekler kategorisinde Hüsnü Hatipoğlu - Nuh Avcı ikilisi Aksel Lochner - Stephan Lochner çiftini yenerek birincilik kupasını kaldırırken, tek bayanlarda Sedef Çakırer birinci Duygu Turunç ikinci oldu. Tek erkeklerde ise Kadir Başköy -Atacan Türk maçının galibi Kadir Başköy oldu. Şampiyonlar ve finalistler kupalarını Özsaruhan ailesinden Haluk, Enis, Mehmet Özsaruhan, Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Yönetim Kurulu üyeleri Ayşegül Kurtel, Ahmet Aslaner ve Ben TV Haber Müdürü Burak Cilasun'un elinden aldı. Turnuvanın centilmen sporcuları, turnuva sırasında sakatlanan kulübün üyesi Özgür Güven, en genç oyuncusu Derin Tanaydın ve Ömer Yücel seçildi. Ödül töreninde ayrıca Özsaruhan ailesine ve kulübün kortlarına gölgelik sistemi hediye eden Alpan Baran'a teşekkür plaketi takdim edildi.


Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik turnuvayı her sene kulübün bugünlere gelmesinde emeği geçen farklı bir kişiye adadıklarını söyledi. Sarıgedik, "Enver Bakioğlu, Esin Özgener'den sonra yine kulübümüze ve İzmir'imize önemli katkılarda bulunmuş değerli bir üyemiz olan merhum Raşit Özsaruhan'ı anıyoruz. Biz yıllar geçtikçe köklenen çok güçlü bir kulübüz. Bizi bu günlere getiren üyelerimize minnettarız. Onların açtığı yolda hem Türk tenisine katkı sağlamak hem de güçlü bir sivil toplum kuruluşu misyonumuzu devam ettirmek hedefindeyiz" dedi.
Turnuvanın ödül çekilişindeki büyük ödül olan scooter motosiklet ve sürpriz hediyeler de sahiplerini buldu. Turnuva düzenlenen kokteyl ile son buldu.