GÜNDEME BAKIŞ – Geçtiğimiz Haziran ayında Aydın Valiliği’nden İzmir Valiliği’ne atanan Yavuz Selim Köşger, “Farklı bir vali” profili çiziyor. Twitter’ı etkin kullanan Köşger, zaman buldukça buradan kendisini etiketleyerek şikayette bulunanların sorunlarıyla yakından ilgileniyor.

İÇKİ İÇİLİYOR ŞİKAYETİ
Dün akşam bir sosyal medya kullanıcısı Köşger’i de etiketleyerek, “Fahrettin Altay 4/5 sokaktaki çocuk parkında onca çocuk varken, yaşını başını almış koskoca adamlar tam yedi kişi çocukların dibinde çimlere yayılmış içki içiyorlar, sarhoşlar. İnanılmaz küfürler ediyorlar!!! Neden parkların kontrolü yok? Sayın Valim lütfen buna bir kural getiriniz! Kent ormanı fuhuş yuvası olmuş bütün parklar Alkoliklerle dolu biz kadınlar nerede oturalım nerede yürüyelim çocuklarımıza nerede oyun oynatalım? Bu bekçiler ne işe yarıyor sayın valim?” diye yazdı.

EKİPLER KONTROLE GİTTİ
Bunun üzerine Vali Köşger, belirtilen yere emniyet ekiplerinin yönlendirilmesi talimatı verdi. Polisler parklarda denetim yaptı. Vali Köşger, kendisini etiketleyen kullanıcıya, “Bahsettiğiniz parkta ekipler kontrol yaptı bir sıkıntı gözükmüyor an itibariyle. Diğer parklarda da kontrol yapılıyor bilgilerinize” diye yazdı.