Usta oyuncu Şener Şen corona virüse yakalandı. 78 yaşındaki ünlü sanatçı Şener Şen'in corona virüs test sonucu pozitif çıktı.

Sanatçının durumunun iyi olduğu, ancak kendi isteği ile, önlem amaçlı İstanbul'da özel bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Bir süre hastanede müşahade altında kalması beklenen Şener Şen'in tadavisi daha sonra evinde devam edecek.

ŞENER ŞEN KİMDİR?

26 Aralık 1941 tarihinde, o zamanlar marangozluk yapan Ali Şen'in oğlu olarak Adana'da dünyaya geldi.  Lüleburgaz'daki Kepirtepe Köy Enstitüsünden mezun oldu ve öğretmen olarak Kocaeli'ne atandı.

Sanat hayatına İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında sahneye çıkarak başladı. Babası gibi sinema sanatçısı olmak istemeyen Şener Şen, kendisini tiyatro oyunculuğuna adadı.

Radyo tiyatrolarında da oynadı. Ancak tiyatrodan elde ettiği kazanç yetmediği için sinemaya girmek zorunda kaldı. Dublajdan tanıdığı yönetmenlere, “Figüran olarak beni de çağırın. Ama bir şartım var, yevmiyemi o gün alayım” der.

Sanat dünyasında sayısız görev üstlenen ve ödülleri bulunan Şener Şen, İki kez evlendi.

İlk evliliğinden Bengü adında bir kızı var. Muhsin Bey'in çekimleri sırasında tanıştığı Sermin Hürmeriç'le 1989'da ikinci evliliğini yaptı. Çift 1997'de boşandı.