GÜNDEME BAKIŞ -  Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan ile parti üyesi Aydın Sümbül arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüşmüştü. Kavga sırasında Sümbül, elinde satırla Özgen’in üzerine yürümüştü. O onlar güvenlik kamerası görüntülerine yansımıştı.  

ŞİKAYETÇİ OLDU

Yaşanan olay sonrası Başkan Yardımcısı Özgan, Sümbül hakkında şikayetçi olmuş, Sümbül olaydan 2 sonra polis tarafından yakalanmıştı.

SAVCILIK İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

GÜNDEME BAKIŞ her iki simin de savcılığa verdiği ifadeye ulaştı. Sümbül ifadesinde, “Partimizin bir toplantısı vardı. Ben de gittim. Orada Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan ve meclis üyesi Yıldız Sivrikaya vardı. Sivrikaya, ‘Bu toplantıyı kim düzenliyor’ diye sordu. Özgan da, ‘Meclis üyeleri bu toplantıya davetli değil’ yanıtını verdi. Ben de araya girip, ‘Sen meclis üyesi değil misin. O zaman niye geldin?’ diye sordum. Bana küfür etti. ‘Sana mı soracağım lan?’ diye bağırdı. Ben de bunun üzerine tekme attım. Cebinde silahı vardı. Belediye çalışanı C.A’da eline demir çubuk aldı. Silahı ve demir çubuğunu görünce ben de elime satır aldım” dedi. Sümbül, her iki isimden de şikayetçi oldu.

BANA SALDIRDI

Başkan Yardımcısı Özgan ise ifadesinde , “Partimizin bir toplantısı vardı. Ben de gittim. Aydın Sümbül bana, ‘senin burada ne işin var’ deyip saldırdı. Herkes de bunu gördü. Küfürler etti. ‘Seni bıçaklayacağım’ diyerek beni tehdit etti. Hakaret etti” dedi.

Sümbül, ifadesinin ardından hakim karşısına çıktı. Mahkeme, Sümbül’ü adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.