GÜNDEME BAKIŞ - CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından, farklı ilçelerde saha çalışması yapıldı. Torbalı’daki çalışma öncesi partililer Ayrancılar’da kahvaltıda bir araya geldi. Buraya CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu da katıldı. Kamera görüntülerine de yansıyan olayda CHP İzmir İl Delegesi A.S, Torbalı Belediye’nin CHP’li Meclis Üyesi aynı zamanda Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Ögan’a henüz belirlenemeyen bir nedenle uçak tekme attı. Özgan saldırgana karşılık vermeye çalışsa da araya diğer partililer ve zabıta girdi. Bu tartışmadan yaklaşık bir dakika sonra A.S elindeki satırla Belediye Başkan Yardımcısı Özgan’a saldırdı. A.S’yi araya girenler durdurdu.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
CHP’li Özgan, A.S hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na tehdit ve hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. A.S polis tarafından bugün saklandığı yerde bulundu.

ADLİYEYE ÇIKACAK
A.S’nin yarın (Çarşamba) Savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

YÜCEL DEVREYE GİRDİ
Öte yandan olayın parti içerisinde yaşanan bir tartışmadan kaynaklandığı öne sürüldü. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in konuyla ilgili devreye girdiği öğrenildi. Yücel'in Başkan Yardımcısı Özgan’ın şikayetini geri alması için görüştüğü ancak Özgan’ın bu konuda geri adım atmadığı öne sürüldü.