Merhum iş insanı Vehbi Koç’un kızı ve Koç Holding eski Başkan Vekili Suna Kıraç, son yolculuğuna uğurlandı. Kıraç için Altunizade'deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde düzenlenen cenaze namazı siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından birçok ismi bir araya getirdi. Cenazeye katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, cami girişinde basın mensuplarına, “Başımız sağ olsun. Gerçekten hem iş dünyası açısından büyük iz bırakmış çok kıymetli bir hanımefendi hem de bu ülkenin ve bu şehrimizin özellikle gelişimine katkı sunan, eğitim, kültür, sanat; bütün alanlarda belki de örnek bir fedakarlığı ortaya koyan bir hanımefendi. Saygıyla, minnetle her zaman anacağız. Rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun” açıklamasını yaptı. 

2000 yılından bu yana ALS hastalığı ile mücadele eden Kıraç dün hayatını kaybetti. Kıraç, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki Aile Kabristanı'na defnedildi. 

KOÇ HOLDİNG’DE TÖREN
Suna Kıraç'ın cenaze merasimi için sınırlı sayıda katılımcı ile pandemi kurallarına riayet edilerek saat 10.30'da  Koç Holding'te tören gerçekleşti. 

BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ
Törenin ardından Kıraç'ın naaşı, cenaze namazı için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'ne götürüldü. Holding binası önünde bulunan Koç Holding bayraklarının vefat nedeniyle yarıya indirildiği görüldü.