GÜNDEME BAKIŞ – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’le ilçeyi gezdi. Bozdağ ve Gölcük planlarıyla ilgili yapılacak değişikleri yerinde inceleyen Soyer, akşam da belediye ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

KİMLER KATILDI
Yemekli toplantıya Soyer ve Eriş’in yanı sıra PM Üyesi Rıfat Nalbatoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazer, Karşıyaka, Kemalpaşa, Narlıdere, Ödemiş, Bayındır, Beydağ ilçe başkanları katıldı.  

DEĞERLENDİRME YAPILDI, DEVAMI GELECEK!
Toplantıda belediye hizmetleri, Büyükşehir’in yatırımları ve son siyasi gelişmelerin masaya yatırıldığı öğrenildi. Başkanlar, geceyi Bozdağ'da geçirdi. Gündeme Bakış'ın edindiği bilgiye göre, bu tür buluşmalar önümüzdeki günlerde devam edecek. İl kongresi ve kurultay sürecinde yaşanan küskünlükleri ve ayrışmayı bitirmek için amaçlanan bu toplantılar daha fazla belediye ve ilçe başkanın katılımıyla yapılması kararlaştırıldı. Toplantılara tüm belediye ve ilçe başkanları davet edilecek, ayırım yapılmayacak. 

Belediye ve ilçe başkanlarının destek olmak için Ödemiş'e gittikleri aktarıldı.