Halil İbrahim GÜLER- GÜNDEME BAKIŞ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı. İzmir Büyükşehir Belediye Binası önünde gerçekleşen törende konuşan Soyer, Türkiye’nin kendilerini yakından izlediğini ve büyük bir görev üstelendiklerini söyledi.  

TÜRKİYE İZMİR’İ YAKINDAN İZLİYOR 
“Türkiye’nin gözü üzerimizde” diyen Soyer, “Türkiye yakından İzmir’i izliyor. Gerçekten Türkiye’ye örnek olmaya model olmaya devam ediyoruz. Az önce Aziz Başkan ile görüştüm. İlk olarak onun bayramını kutladım. Ondan bu görevi devir aldık. Aldığımız bu görevde çıtayı yükseltmek için çalışacağız. Gerçekten çok şanlıyız. Çok şanslı olduğumuz bir gerçek ama bir gerçek daha var; mazeretimiz yok. Mükemmeli yakalamak zorundayız. Bunun için de yapacağımız tek şey çalışmaktır. Herkes ne iş yapıyorsa yapsın en iyisini yapmak için gayret göstereceğimize inanıyorum” diye konuştu.

DİP DALGA İZMİR!
Soyer, “Omuzlarımızdaki yük çok. Türkiye bize bir görev verdi. Türkiye dipten gelen dalgayı büyütmek istiyor. Bu dip dalga da İzmir’dir. Yani sizler, bizleriz. Sizlerle çalışmaktan dolayı gurur duyuyorum. Gerçekten İzmir’e layık olacağımıza inanıyorum. Çünkü size inanıyorum. Çocuklarımıza bırakacağımız ne mal dır ne de mülktür. Bugün İzmir Büyükşehir olarak yapacağımız görev onlara bırakacağımız ben büyük mirastır. Ben bunu yerine getireceğinize inanıyorum. Bayramda görevli arkadaşlarımıza kolaylıklalar diliyorum. Bayramdan sonra canla başla aşkla İzmir’e hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

HERKES BİRBİRİYLE BAYRAMLAŞSIN
Öte yandan Soyer, konuşmasının ardından bayramlaştığı personele alandan ayrılmamasını herkesin birbiriyle bayramlaşmasını istedi. Soyer, “Buradan rica ediyorum, bizimle bayramlaşan arkadaş bir arkaya geçsin. Böylelikle herkes birbiriyle bayramlaşmış olacak. Böylelikle sevgimizi daha da büyüyecek" diye konuştu.