GÜNDEME BAKIŞ -  İzmirli bir vatandaş, twitter sosyal medya hesabı üzerinden, Buca Kafeler sokağında, hatalı park yapan araçların fotoğrafını çekerek bu duruma İzmir Valiliğini etiketleyerek isyan etti.

KURAL HERKESE VAR!

Yavuzer, İçişleri Bakanlığı ve İzmir Valiliği'ni de etiketlediği paylaşımda, "Ekteki fotoğrafta hatalı park eden araçlar bulunmakta ve Yunus Ekipleri bu kafelere gelip, çay, kahve içerek göz yummakta bu usulsüzlüğe kural var ise herkese var. Tanıdıkları kayırmak, görmezden gelmek değil.. Buca Kafeler Sokağı 138 sokak" ifadelerini kullandı.

VALİLİKTEN FOTOĞRAFLI YANIT

İzmir Valiliği yapılan paylaşımın ardından harekete geçti. 1 saat içinde belirtilen sokakta hatalı park yapan araçlar kaldırıldı. İzmir Valiliği, şikayette bulunan Yavuzer'e, araçların kaldırıldığı sokağın fotoğrafıyla birlikte, sosyal medya hesabı üzerinden, "25.07.2021 günü saat 19:33 da twiter sosyal medya üzerinden İzmir Valiliği sosyal medya hesabına Buca 138 sk içi hatalı araç parkları konulu şikayet ile ilgili olarak 2 trafik ekibi ile sokak içerisindeki araçlara hatalı park işlemi yapılmış, araçlar kaldırılmıştır" cevabını verdi.