Olay, saat 08.00 sıralarında Pınarbaşı Semti 7046 Sokak'ta meydana geldi. Bir kağıt fabrikasında çalışan Kemal Torun, işe gitmek için evden çıktı. Torun, evinin bulunduğu sokakta, kimliği belirsiz kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bu kişi, Kemal Torun’u defalarca bıçakladı. Torun, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli ise kaçtı. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Torun'un hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının incelemesinin ardından Torun'un cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Kemal Torun'un eşinin 7 aylık hamile olduğu belirtildi. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ŞÜPHELİ EVİNDE YAKALANDI
İzmir'in Bornova ilçesinde, fabrika işçisi Kemal Torun'u (39) sabah işe giderken, evinin bulunduğu sokakta bıçaklayarak, öldüren M.G. (24) gözaltına alındı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve cinayet zanlısını saklandığı evinde yakaladı. Emniyete götürülen M.G.'nin ilk ifadesinde Torun ile aralarında husumet bulunduğunu söylediği öğrenildi.