Kadıköy Caddebostan Sahili'nde sokağa çıkma yasağı öncesinde yoğunluk yaşandı. Güneşi de gören İstanbullular buraya geldi. Sahile gelen ve çoğunluğunu gençlerin oluştuğu vatandaşlar, yürüyüş yaptı, bisiklete bindi.Son dakika haberi: Sokağa çıkma yasağı başlamasına saatler kala şaşkına çeviren görüntü

Bazıları ise çimlerde veya deniz kenarına oturdu. Zaman zaman sosyal mesafe kuralının ihlal edildiği gözlendi.

KAMP SANDALYESİNİ ALAN BEYLİKDÜZÜ SAHİLİ'NE KOŞTU
Koronavirüs salgının önüne geçmek için kafe ve restoranlarda oturmak yasaklandı ancak güneşli havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar kamp sandalyelerini alıp Beylikdüzü Sahili'ne akın etti.
Son dakika haberi: Sokağa çıkma yasağı başlamasına saatler kala şaşkına çeviren görüntü

Koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen genelgeyle kafe ve restoranlarda oturarak yeme ve içme yasaklandı. Ancak güneşli havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar kamp sandalyelerini alarak Beylikdüzü sahiline akın etti.

Birçok kişinin sahil şeridinde maske takmadığı, sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü. Öte yandan hem güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen hem de salgından korunmaya çalışanlar ise otomobillerinin içinde oturdu.

SİLİVRİ'DE KORONAVİRÜSÜ HİÇE SAYIP SAHİLE AKIN ETTİLER

Silivri'de vatandaşlar koronavirüsü hiçe sayıp sahillere gitti. Sahilde kalabalık oluşturan vatandaşlar zaman zaman sosyal mesafe kuralını da ihlal etti.