Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun "Meclis Üyeleri" kampının ilk gününde meclis üyeleri ile yaptıklarının toplantının ardından ilçe başkanları ile bir araya geldi. Salıcı ve Torun'un ilçe başkanlarına "Meclis Üyeleri" talimatı verdiği kaydedildi.

GÖREVLENDİRMELERİ YAZILI YAPIN 
Edinilen bilgiye göre; Salıcı ve Torun ilçe Başkanlarına, “Siz örgütün başısınız, meclis üyeleri sizin kontrol ve denetiminizde olacak. Onlara görevlendirmeler yapacaksınız, görevlendirmeler mutlaka yazılı olacak. Meclis üyelerini motive ederek, görevlerini de yerine getirip getirmediklerini denetleyin, arkasından da bunları yazılı olarak raporların. Meclis üyelerimiz önümüzdeki dönemde de aday olmak isterlerse bizim onlar hakkında bilgi sahibi olmamız gerekiyor. O nedenle de bize düzenli rapor verilecek,  bizler de bunları internet sistemi üzerinden devamlı takip edeceğiz” dedi.

SALICI'DAN İSTİFA GENELGESİ AÇIKLAMASI 
Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın aynı toplantıda ilçe başkanalrından gelen istifa genelgesi sorularını yanıtladığı aktarıldı. Salıcı'nın "Aralık sonu Ocak başı gibi istifa genelgesinin geleceğini düşünün. Bizim önceliğimiz istifa eden arkadaşlardan boşalan yerleri yönetimin kendi içinden belirlemesi ancak sorun yaşandığını görürsek biz atama yapar geçeriz" dediği kaydedildi. İstifa genelgesinin 15 Aralık'ta yayınlanması ve Aralık sonuna kadar istifa edecek başkanlara zaman tanınması bekleniyor.

ÖBEK ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI 
İlçe başkanlarının öbek çalışmalarının da masaya yatırıldığı toplantıda Bayraklı ve Tire ilçelerine daha çok çalışmaları gerektiği noktasında uyarıda bulunulduğu ifade edildi.