Dilenciler yeni bir yola başvurdu. Vatandaşları özel numaradan rastgele arayarak dilenmeye başladı. Sadece dilenmek ile yetinmeyen dilenciler aradığı kişiyi tehdit etti. Kaldıramayacağını anlayınca o tehditleri sürdürerek telefonu kapattı. 

Dilenciler bu kez de cep telefonuna sarıldı. Dilenciler telefonda, "Bak yeğenim diyorum sana, evladım diyorum'... Duygu sömürüsü yaptı, "Bana İBAN üzerinden para at. Ben herkesi arıyorum. Ondan 50, ondan 100, senden 500, ondan bin lira..." diyor.

Kimi yanına evladını alıyor, kimi ise farklı yollara başvurarak dileniyor, kolay yoldan para kazanıyorlar. Ama polis ekipleri dilencilere göz açtırmıyor, kıskıvrak yakalıyor.

Dilenciler şimdi de yeni bir yönteme başvurdu. Vatandaşları gizli numaradan rastgele arayarak dilenmeye başladı. Yani artık bir cep telefonu uzaklığındalar.

TEHDİT ETTİLER

Üstelik bu Dilenci sınırlarını aştı. Aradığı kişiyi "Bulup buluşturacaksın, bana o parayı göndereceksin yeğenim. Tamam mı? Beni sinirlendiriyorsun, bana o parayı göndereceksin yeğenim bak. Hele bir gönderme bakayım, evinin önüne gelirim oğlum bak. Seni evinin içinde döverim" sözleriyle tehdit etti.

Şüpheli tehditlerine devam etti, bir taraftan da küfürler yağdırdı. Kandıramayacağını anlayınca da tehditlerine devam edip, "Seni bulacağım oğlum, sen bana yanlış yaptın" diyerek telefonu kapattı.