Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ -  31 Mart yerel seçimlerinde Bayraklı Belediye Başkanı seçilen CHP’li Serdar Sandal, ilk icraat olarak tasarruf tedbirlerini hayata sokmak oldu. Sandal, birçok noktada kemer sıktı. Dört ayda yaklaşık 4-5 milyon liralık tasarruf sağlandı.

40 MİLYON BORÇ ÖDENDİ
Yerel seçimlerin üzerinden geçen dört aylık süreçte Bayraklı Belediyesi 40 milyonun üzerinde borç ödedi. Borcun önemli bir bölümünün bankalara olduğu bildirildi.

SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ
Bayraklı Belediye Başkanı CHP’li Serdar Sandal, belediyenin mali yapısını önemli ölçüde toparladıklarını belirterek, “Şuanda bir sorumuz yok. Verdiğimiz sözlerin hepsinin arkasındayız. Tunç Başkanımız geçtiğimiz hafta Bayraklı’daydı. İlçeye birlikte neler yapabileceğimizi detaylı bir şekilde konuştuk. Büyükşehir’le el el yürüyoruz. Tunç Bey bizler için, İzmir için büyük bir şans” dedi.

KAFELERİN KONSEPTİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ
Sandal, ilçede hizmet veren belediyeye ait kafelerin konseptini değiştireceklerini açıkladı. Sandal, “Yeni düzenlemeler yapacağız. Daha nitelikli ve işlevsel olacak. Bayraklı sahilindeki Büyükşehir’e ait kafeterya da bize devredilecek” dedi.