GÜNDEME BAKIŞ – MHP İzmir’de ilçe kongrelerinin tamamlanmayıysa gözler 11 Ekim’de yapılması planlanan il kongresine çevrildi. Yerel seçim sürecinde Buca, Bornova, Kınık, Çiğli ilçe başkan ve yönetimlerini değiştiren MHP’de, kongre sürecinde ise Ödemiş, Tire, Bayraklı, Karabağlar, Konak ve Torbalı ilçe başkanlarında yenilenme oldu.

İL KONGRESİNE HAZIRLIKLAR BAŞLADI
İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresinin hazırlıkları başladı. 2 yıldır İl Başkanlığı görevini yüreten Veysel Şahin, seçilerek il başkanlığı görevine hazırlanıyor. “Kongrede aday olacak mısınız?” sorusuna Şahin, “Kongrelerimiz bitti. Hafta için genel başkanımaza gidip arz edeceğim. İl kongresi ile ne talimat verirse onu yapacağız” dedib

KAVGASIZ, GÜRÜLTÜSÜZ KONGRELER
30 ilçe kongresini kavgasız, gürültüsüz bir ortamda gerçekleştirdiklerini anlatan Şahin, “Kongrelerimiz birlik ve beraberlik içerisinde, coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Pandemi koşullarına uyduk. Arkadaşlarımız çok dikkat etti. Bütün ülkücüleri bir araya getirerek kongrelerimizi bitirdiğimiz için Allah’a şükrediyorum” dedi.