İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda dün akşam saatlerinde kadın yolcuyu bıçakla tehdit eden saldırgan yakalandı. Edinilen bilgiye göre polis ekiplerinin çevrede yaptığı çalışmalar sonucu sosyal medyada yayınlanan görüntülerdeki saldırganın E.Y.(32) olduğu tespit edildi. Yapılan çalışma sonucu saldırgan saat 02.30 sıralarında yakalanarak gözaltına alındı.

Son dakika: Kadıköy-Tavşantepe metrosundaki bıçaklı saldırgan yakalandı

20 SUÇ KAYDI BULUNUYOR

E.Y.'nin yapılan incelemesinde 20 suç kaydının olduğu anlaşıldı. E.Y.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Kadıköy-Tavşantepe Metro içerisinde bir kadın şahsı bıçakla tehdit ederek hakaretlerde bulunan şahıs yakalanmıştır" denildi.

Son dakika: Kadıköy-Tavşantepe metrosundaki bıçaklı saldırgan yakalandı

YAKALANMA ANI KAMERADA

Polisin saldırganı yakalama anı kameraya yansıdı. Görüntülerde polisin eve giderek saldırganı gözaltına aldığı görülüyor.

Son dakika: Kadıköy-Tavşantepe metrosundaki bıçaklı saldırgan yakalandı

NE OLMUŞTU?

Olay, dün akşam saatlerinde Kadıköy- Tavşantepe metrosunda yaşandı. Kadıköy yönüne doğru ilerleyen Metro, Bostancı Durağında beklediği sırada, bir kadın ile erkek arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Elinde bıçak olan erkek, etrafa küfürler savurarak önce kadının üzerine yürüdü ardından vagondan indi. Daha sonra küfürler ederek tekrar vagona binen kişi, elindeki bıçağı tartıştığı kadına doğru sallayarak, yanına çağırdı ve küfürler eşliğinde "Suratını keserim senin" diye bağırdı. Saldırgan daha sonra vagon kapılarının kapanmasıyla gözden kaydoldu. O anlar trende bulunan diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.