MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan Eğlenceleri programıyla ziyaretçilerine unutulmayacak Ramazan günleri yaşatıyor. Tiyatro, Semazen Gösterimi, Canlı Müzik gibi etkinliklerin yer aldığı MaviBahçe Ramazan Eğlenceleri, yoğun ilgi görüyor.

KAHKAHALARINI TUTAMADILAR
Program kapsamında MaviBahçe Food Teras’ta minik ziyaretçilere özel Hacivat Karagöz oyunu sergilendi. Oyuna anne ve babalarıyla gelen çocuklar, neşeli dakikalar geçirdi. Geleneksel Türk Gölge Oyunu’nu izleyen çocuklar, Hacivat ve Karagöz’ün atışmaları sırasında kahkahalarını tutamadılar.

25 Mayıs 21.00 Semazen Gösterimi

26 Mayıs 19.30 Burnunu Kaybeden Palyaço – Çocuk Tiyatro

27 Mayıs İftar Saati Canlı Müzik

30 Mayıs, 21.00 Bir Ramazan Akşamı Masalı / Tiyatro

31 Mayıs , 21.00 Hacivat Karagöz

1 Haziran, 21.00 Semazen Gösterimi

2 Haziran, 19.30 İyilik Ağacı / Çocuk Tiyatro

3 Haziran İftar Saati Canlı Müzik

6 Haziran 21.00 Bir Ramazan Akşamı Masalı / Tiyatro

7 Haziran, 21.00 Hacivat Karagöz

8 Haziran, 21.00 Semazen Gösterimi

9 Haziran Mıknatıs Çocuk / Çocuk Tiyatro

10 Haziran İftar Saati Canlı Müzik

13 Haziran, 21.00 Bir Ramazan Akşamı Masalı / Tiyatro

16 Haziran, 19.30 Gökkuşağının Altında / Çocuk Tiyatro 

17 Haziran İftar Saati Canlı Müzik,.

MAVİBAHÇE ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ HAKKINDA
MaviBahçe, İzmirli bir yatırım grubu tarafından, İzmirlilerin istek, ihtiyaçlarına ve yaşam tarzlarına uygun, çocukları ve arkadaşlarıyla buluşup keyifli vakit geçirebilecekleri, su ve yeşille iç içe doğal bir ortamda alışveriş yapabilecekleri, İzmirli bir kent meydanı olarak hayal edilerek tasarlandı. MaviBahçe Kent Meydanı'nın yalnız Karşıyaka'nın değil tüm İzmir'in ve yakın Ege illerinin “Toplanma, Buluşma, Yemek Yeme, Eğlenme ve Alışveriş Etme Yeri" olması, alışverişin havasını değiştirmesi ve diğerlerinden çok farklı bir deneyim sunması hedeflendi.  MaviBahçe'de Ege mimarisinin birçok detayını görebilirsiniz. MaviBahçe’nin mimari Roy Higgs’e göre Ege mimarisinin en öne çıkan yani mutlu, huzurlu ve keyifli olması. Bu yoldan çıkarak, MaviBahçe’nin mimarisinde canlı renkler, malzemeler, teraslar, sular, gölgeler, cumbalar, balkonlar, beyaz pergolalar, ferforje detayları, peyzajı, saat kulesi gibi İzmir’e has mimari detaylar kullanılarak İzmirli bir “keyif ortamı” yaratıldı. Kısmen açık, kısmen kapalı 4 mevsim içinde rahatlıkla ve keyifle dolaşılabilecek, konfor şartları yüksek bir yaşam merkezi geliştirildi. Tam ortasında palmiye ağaçları, begonvil, yasemin ve Ege’ye özgü çiçekler ile bezenmiş bol havuzlu güzel ve geniş bir bahçe yapıldı. Bu geniş bahçe, havuz ve su öğeleri, tüm Mavişehir'in nefes alanını oluşturacak şekilde düşünüldü. MaviBahçe'de ailenin tüm fertlerinin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek bir marka karması oluşturuldu. 220'nin üzerinde ulusal ve uluslararası marka ideal büyüklükteki mağazaları ve en geniş koleksiyonlarıyla, İzmir’in en geniş mağaza karmasına sahip olan MaviBahçe Moda'nın ve alışverişin yeni merkezi oldu. MaviBahçe'de; 52 adet ünlü restoran ve kafeye de yer verildi.  Bunların içinde ünlü restoran ve kafeler kadar yerel lezzet sunan firmalar da var. İzmir’in en geniş restoran, kafe karmasını aynı mekanda bir araya getiren MaviBahçe, yemek yeme, eğlenme ve sosyalleşmenin yeni adresi oldu. MaviBahçe'deki 3500 m2’lik alanda İzmir’in en nitelikli çocuk katı ve eğlence merkezi çocuklar için hizmet veriyor. İçinde çocuk kuaförü, çocuk tuvalet ve el yıkama mekanları, her türlü çocuk eşyası satan mağaza, yemek, eğlence, eğitim ve aktivite alanları ile çocukları ve ailelerinin ihtiyaçları karşılanırken aynı zamanda güzel vakit geçirmeleri sağlıyor. İzmir'in ilk IMAX sineması, Cinemaximum'un işleteceği 11 konforlu sinema salonuyla beraber, MaviBahçe'de açıldı. Mavibahçe'nin 2000 araç kapasitesine sahip otoparkı ve VIP vale hizmeti mevcut

ECE TÜRKİYE HAKKINDA
İstanbul merkezli “ECE Türkiye”, Ekim 2000’de Alışveriş Merkezi sektöründe Avrupa lideri olan Alman “ECE” tarafından kurulmuştur. Bir yatırım ve hizmet firması olan ECE Türkiye, Alışveriş Merkezlerinin geliştirilmesi ile ilgili olarak mimari ve konsept planlama, proje yönetimi, kiralama, Alışveriş Merkezi yönetimi, bütçeleme hizmetleri ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında toplamaktadır. Türkiye’nin en prestijli Alışveriş Merkezlerinden olan İstanbul’daki MIPIM Ödülü sahibi Marmara Park, Maltepe Park, MetroCity, Aqua Florya, Axis İstanbul ve Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, Ankara’da ANKAmall ve ACity, Eskişehir’de Espark, Afyonkarahisar’daki Park Afyon, İzmir’deki MaviBahçe, Antalya’daki TerraCity ve Antalya Migros Alışveriş Merkezi ile Bursa'daki Sur Yapı MARKA Alışveriş Merkezi ECE Türkiye tarafından başarıyla yönetilmektedir. ECE farklı ve etkin yönetim anlayışı ile perakende dünyasına yön verirken, ECE Türkiye de yeni yatırımları, geliştirmekte olduğu projeler ve yenileme projeleri ile Türkiye pazarında büyümeye devam etmektedir. Firmanın planlama aşamasında pek çok projesi mevcuttur. ECE Türkiye, pazardaki köklü tecrübesi, projeye özel sunduğu hizmetler, yenilikçi konseptler, her bir projeye göre farklılaşan marka ve kiracı karması, yüksek profesyonelliği, uzmanlığı,  müşteri odaklı stratejisi ve güçlü performansı ile perakende sektörünün geleceğine yatırım yapmaktadır.