İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İZTO) ve İZFAŞ partnerliğinde gerçekleşecek Leather & More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı, 21 Ocak’ta açılıyor. Türkiye’nin en büyük ve en modern Fuar alanı Fuar İzmir’de 23 Ocak’a kadar devam edecek Fuar; üç gün boyunca sektörün önde gelen deri ve deri giyim markalarını, perakendecileri, toptancıları, deri aksesuar mağazaları ve tasarım firmalarını bir araya getirecek. Fuar İzmir C Holünde gerçekleşecek olan Leather & More, önemli iş bağlantılarına da fırsat tanıyacak. Yurtdışıdan gelecek satın alımcılar, fuar katılımcılarıyla görüşmeler yapma şansı yakalayacak. 3 gün sürecek olan Fuar, sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak.

DERİ ANLAŞMALARI İZMİR'DE YAPILACAK
Başta İzmir, İstanbul, Aydın ve Manisa illerinden olmak üzere 40’ın üzerinde katılımcı firmayı ağırlamayı hedefleyen Leather and More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı, yılın ilk anlaşmalarına da ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin çeşitli noktalarından gelmesi beklenen satın almacıların yanında; Almanya, Azerbaycan, Belçika, Fransa, Güney Kore, İngiltere, İspanya, Kosova, Montenegro, Pakistan, Rusya, Tunus, Ukrayna, Vietnam ve Yunanistan’dan sektör profesyonelleri bekleniyor.

TASARIMCILAR DESTEKLENİYOR
Birbirinden renkli etkinliklerin ve atölye çalışmalarının yer alacağı Leather & More’da, tasarımcılar yeteneklerini sergileyecek. “Deriden Hayaller” adıyla gerçekleşecek workshoplarla deri kullanılarak yepyeni tasarımlar ortaya çıkacak. Deriler ile bitki, yaprak ve çiçekler karıştırılarak motifler ortaya çıkacak. Ecoprint adı verilen teknikle özel tasarımlar deriyle buluşacak. Fuar ziyaretçileri de çalışmalara katılabilecek. Ayrıca Fuar İzmir C Holü, firmaların ürünlerinden oluşacak özel defilelere de ev sahipliği yapacak. Sektör profesyonelleri, dolu dolu bir üç gün yaşayacak.  

"DERİN FİKİRLER" VE "İHRACATIN YILDIZLARI" FUAR'DA
Leather & More Fuarı, ödül törenine de ev sahipliği yapacak. Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen Derin Fikirler Deri Tasarım ve Üretim Yarışması Finali, fuar kapsamında gerçekleşecek. Ayrıca deri sektöründe, yılın en fazla ihracat yapan firmalarına ödülleri verilecek.