Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Kuşadası, yeni turizm alternatifleriyle de cazibe merkezlerinden birisi olmaya devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi'nin ortak çalışması olan Sevgi Plajı Ada Camping vatandaşların yeni tatil merkezi oldu. Ada Camping'i özellikle emekliler, öğrenciler ve tatile yüksek bütçe ayıramayanların tercihi oluyor. Ada Camping, mavi bayraklı denizi ve çadırda konaklamak isteyenler için de alternatif sunuyor. Kamp alanında ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bir iştiraki olan Halk Ege Et ile Kuşadası Belediyesi'nin bir iştiraki olan Ada Market'in de birer şubesi bulunuyor. Tatilciler, buradan ekonomik olarak ihtiyaçlarını karşılayabilme fırsatı buluyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın'da alternatif tatil olanaklarını da artırmaya devam ettiğini belirten Başkan Özlem Çerçioğlu, "Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlarımıza yönelik her projesinde olduğu gibi Ada Camping'de de hizmet kalitesini üst seviyede tutuyoruz. Bu kaliteyi yaşamak ve uygun fiyatlarla tatil yapmak isteyen vatandaşlarımız da Ada Camping'i dolduruyor" ifadelerini kullandı. (DHA)