GÜNDEME BAKIŞ – CHP İzmir siyasetinde ilçe ve il kongrelerine yaptığı müdahalelerle kent siyasetine damga vuran, son yerel seçimlerde partisi tarafından Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmeyen Aziz Kocaoğlu, parti içi yarışla ilgili Gündeme Bakış’a birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

NE ÖRGÜT İŞLERİNE KARIŞIM NE BAŞKA ŞEYLERE…
Kocaoğlu, “Parti içi yarışta yer alacak mısınız? Müdahil olacak mısınız?” sorusuna, “Parti içi yarışa, kongre süreçlerine katılmıyorum. Müdahil olmuyorum. Kimseyle görüşmüyorum. Yıllarca bunu yaptım. Bundan sonra eski belediye başkanı olarak partime seçimden seçime çalışacağım. Ne örgüt işlerine ne başka işlere karışırım” yanıtını verdi.

KOCAOĞLU SESSIZLIĞINI BOZDU! ‘KONGREDE BIRDEN FAZLA ADAY ÇIKARSA…’

DELEGE OLMAYACAĞIM!
Delege seçimlerinde listelerde yer almayacağını vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kocaoğlu, “Arkadaşlarla konuştum. Delege olmayacağım. Hepsini yaptık. Yeter! Gençler gelsin yönetsin partiyi. Şuan ki parti içi yarışla hiç ama hiç ilgilenmiyorum. Örgütteki arkadaşlar, örgütün sağlıklı unsurlarının vereceği karar başımızın üstündedir” dedi.

UZLAŞI ADAYI OLUR MU?
İl başkanlığı adaylığı için uzlaşı adayı olup olmayacağı konusunda değerlendirme yapan Başkan Kocaoğlu, “O konuyla da hiç ilgilenmiyorum. Ama neden olmasın? Ama ben bu sürecin hiçbir noktasında yokum” diye konuştu.