Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’e gelerek bir dizi programa katıldı. Kılıçdaroğlu, 2 günlük İzmir programının ilk gününde, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Başkan Abdül Batur’un 2.5 yıl içinde hayata geçirdiği 13 projenin toplu açılışını yaparak, ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Uluslararası Kültür Zirvesi Gala yemeğine katıldı. Kılıçdaroğlu, İzmir programının 2’nci gününde ise Çeşme’de düzenlenen ESİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısına katılarak, Çeşme Meydan Açılışını yaptı.  

KOCAOĞLU'NU ZİYARET ETTİ 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir programı kapsamında sürpriz bir ziyaret de gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, 15 sene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Aziz Kocaoğlu’nu Çeşme’deki yazlığında ziyaret etti. Genel Başkan’ın, Kocaoğlu ziyaretine Genel Başkan Yardımcıları Ali Öztunç, Ahmet Akın, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da katıldı.  

“SENİ İYİ GÖRDÜM” 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, Aziz Kocaoğlu'na “Seni iyi gördüm başkan” dediği ifade edildi.  Buluşmada, Kocaoğlu’nun ziyaretten çok memnun kaldığı ve her zaman partinin emrinde olduğunu söylediği belirtildi.