Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuşadası’nda partisinin 81 ilinin kadın kolları il başkanlarıyla buluştu. Genel Başkan, Kuşadası programının ardından Pazar günü gerçekleştireceği bir dizi program nedeniyle İzmir’e geldi. CHP Lideri konaklayacağı otele geçmeden önce İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özfatura’yı evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’na, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu eşlik etti.  

“50 YILLIK DOSTUZ” 

 Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretini GÜNDEME BAKIŞ’a değerlendiren Burhan Özfatura, “Biz 50 yıllık dostuz. Meslekten ve birçok şeyden… Birlikte birçok projede çalıştık. Kendisi çok sevdiğim çok takdir ettiğim bir kardeşim. Nezaket gösterdi, İzmir’e gelmişken bizi de ziyaret etti. Biz zaten Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile hep diyalog halindeyiz. Otizm Vakfı törenine de gelmişti. O gün görüşecektik ama yaşadığım vertigo sıkıntısı nedeniyle gidememiştim. Bugün koruması aradı, ‘Müsait misiniz’ dedi. Biz de her zaman müsaidiz dostlarımıza, geldiler, sağ olsun ve görüştük” dedi. 

“GELDİ VE BİZİ ŞEREFLENDİRDİ” 

Ziyaretin bir kardeşin kardeşi ziyareti kapsamında olduğunu belirten Özfatura, “Sürpriz biz ziyaret değildi. Bu dostların buluşması. Bulunduğumuz mevkiler ne olursa olsun 50 yıllık kardeşliğimiz var, aramızdaki ilişki dostluktan daha ileri. İkimiz de hesap uzmanlığının yetiştirdiği insanlarız. 1971’den başlayan bir dostluk var. Allah razı olsun geldi, bizi şereflendirdi. Aile ve memleket bahislerini konuştuk. Dostlar ne konuşursa onu konuştuk” açıklamasında bulundu.