GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyeleri 16 Haziran Perşembe günü (yarın) İzmir'e geliyor. Kılıçdaroğlu, İzmir'de dolu dolu 3 günlük bir dizi çalışmaya imza atacak. Heyet, Perşembe günü saat 19:30'da Swiss Otel'de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "İktidara giden yolda İzmir'in sosyal demokrat belediyecilik çözümleri" temalı sunumunu dinleyecek. Heyet 21:00'da aynı yerde yemek yiyerek konaklayacak.

İŞ DÜNYASI İLE BİR ARAYA GELECEK
Kılıçdaroğlu, 17 Haziran Cuma günü ise Tire'den İsmail Küçükkaya'nın Fox TV'deki canlı yayınına katılacak, ardından Ödemiş Kongre ve Kültür Merkezi'nde çiftçi buluşması gerçekleştirecek. Genel Başkan ve beraberindeki heyet Ödemiş'ten sonra Buca İlçesine geçiş yaparak 6. Sanayi Sitesinde tamirci esnafı ile bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu aynı gün Tarihi Havagazı Fabrikasında Konyalılarla buluşacak ardından da iş dünyası temsilcileribile yemek yiyecek.

ÜYE KATILIM TÖRENİ YAPILACAK
CHP Lideri İzmir programının üçüncü gününe dezavantajlı mahalle muhtarları ile kahvaltı yaparak başlayacak. Saat 12.00'da Kültürpark Celal Atik Spor Salonunda CHP İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği üye katılım törenine katılacak olan Kılıçdaroğlu öğle yemeğini Gaziemir Fuar İzmir'de Balkan ve Rumeli dernekleri ile birlikte yiyecek.

GENÇLİK BULUŞMASI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu saat 17:00'da Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde İzmirli gençlerle buluşacak. CHP Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Burak Kotan'ın organizasyonunda gerçekleşecek gençlik buluşmasına partili olmayan, partide görevi olmayan bin gencin katılması öngörülüyor. Buluşmada CHP İzmir Gençlik Kolları görevli olarak yer alacak.