GÜNDEME BAKIŞ-  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de yapılacak bir dizi program için İzmir’e geldi. Kılıçdaroğlu’nu CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer başta olmak üzere milletvekilleri ve partililer Adnan Menderes Havalimanı’nda karşıladı.

KONAK’TA TOPLU AÇILIŞ  

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Konak Belediyesi'nin yapımı tamamlanan projelerinin toplu açılış törenine katılacak. Kılıçdaroğlu, toplu açılış töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür Zirvesi kapsamında Agora’da düzenleyeceği yemeğe katılacak. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İzmir programının ilk durağı Konak olacak. Konak Belediyesi Engelsiz Yaşam Köyü’nü ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un iki buçuk yıl içinde tamamladığı 12 projenin açılışını tek noktadan yapacak. 

ÇEŞME’DE YOĞUN PROGRAM  

Kılıçdaroğlu, yarın saat 11:00’de ESİAD 35. Yüksek İstişare Konseyi Toplantısına Katılacak. Kılıçdaroğlu daha sonra saat 14:30 Basın Konseyi Toplantısında konuşacak. Saat 15:30’da Cumhuriyet Meydanı açılışında yer alacak olan Kılıçdaroğlu İzmir’den ayrılacak.