GÜNDEME BAKIŞ – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Narlıdere metrosu brifingi ve Çiğli Tramvayı temel atma törenini de katılmak üzere İzmir'e geldi. Kılıçdaroğlu Hakkari’de çığ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent'in Torbalı’da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İzmir’deki afette Menderes ilçesinde araçları içinde sele kapılarak yaşamını yitiren ve Buca’da ikamet eden Kaan Soydan ve Hıdır Öztürk’ün Akıncılar Mahallesi’ndeki evine giderek başsağlığı diledi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik, CHP İzmir Milletvekilleri Tuncay Özkan, Mahir Polat, Özcan Purçu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe eşlik etti. Heyet, acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti.


UYGUR’DAN KILIÇDAROĞLU PAYLAŞIMI
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Kılıçdaroğlu’nun ziyaretiyle ilgili paylaşımda bulundu. Uygur, “Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve parti yöneticilerimiz ile birlikte Ayrancılar'da Şehit Uzman Çavuş Mehmet Özbent'in 40 mevlidine katılarak acılı ailesine taziyelerimizi ilettik. Şehidimizin mekanı cennet olsun” dedi.

YARIN YOĞUN PROGRAM

Kılıçdaroğlu, cumartesi günü saat 11.00’da Fahrettin Altay-Narlıdere metrosundaki çalışmaları yerinde inceleyecek. Saat 12.00’da ise Karşıya-Çiğli tramvayının temel atma törenine katılacak.

AZ SAYIDA KATILIM

Buradaki törene sokağa çıkma yasağı olduğu için kısıtlı bir katılım olacak. CHP liderinin daha sonra Karşıyaka Belediyesi’ni ziyaret etmesi bekleniyor.