Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Seferihisar Royal Teos Termal Otel'de düzenlenen TBMM CHP 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 gün sürecek kamp programı öncesi İzmir eski İl Başkanı Ekrem Bulgun'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Bulgun'u, Güzelbahçe'deki evinde ziyaret eden CHP Liderine İl Başkanı Deniz Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Milletvekilleri Bedri Serter, Tacettin Bayır, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İl Başkan Yardımcısı Fulya Alçay eşlik etti. 

"ÇOK GURURLANDIM"
Ziyaret sonrası duygularını paylaşan Ekrem Bulgun, "Gurur duydum, Genel Başkanım geldi. Kendisini görünce komşularım da geldi. Çok mutlu olduk. Genel Başkanımız komşularımla sohbet etti. Biz de karşılıklı iyi niyet mesajlarımızı verdik. Ben başarılar diledim çalışmalarında. Çok gururlandım" dedi. 

"KENDİSİ OLURSA MEMNUNİYETLE KARŞILAYACAK"
CHP Lideri'nin 6'lı masanın iktidarına kilitlendiğini anlatan Bulgun, "Genel Başkanımızın esas düşüncesi 6'lı masanın iktidara gelmesi. Bunun için Cumhurbaşkanlığı konusunda konuşmuyor ama başarılı olmak için evvela 6'lı masanın adayının Cumhurbaşkanı seçilmesidir diyor. Genel Başkanımız bunun üzerinde duruyor. Kendisi olursa tabi ki bunu memnuniyetle karşılayacak ama buna 6'lı masa karar verecek" ifadelerini kullandı.