GÜNDEME BAKIŞ-Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı Kent A.Ş İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uzm Doktor Zeynep Altın katılacağı koronavirüs konulu bir program gerçekleştirecek.
Kent A.Ş’den yapılan açıklamada, “Dünyada ve ülkemizde korona virüs vaka sayılarındaki artış sürüyor. Günlük vaka sayılarının 32 bin eşiğine dayandığı bugünlerde Kent A.Ş., Yüksel Ünal’ın sunumu ile İzmir Tabipler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uzman Doktor Zeynep Altın’ın katılımıyla “Covid-19” konulu söyleşi gerçekleştirecek. Vatandaşların en çok merak ettiği soruların cevap bulduğu programda Uzm. Dr. Zeynep Altın; Covid-19 virüsünden korunma yolları, pozitif hastaların geçirdiği süreçler gibi birçok konu hakkında bilgilendirme yapacak. Şeffaf bir şekilde açıklanmayan konular hakkında da konuşan Dr. Altın; aşı süreci, toplumsal hareketlilik kısıtlamaları gibi güncel olaylardan da bahsedecek.
Önemli bilgilerin paylaşıldığı ve vatandaşların en çok merak ettiği soruların sorulduğu programı, bugün saat 21.00’de Kent A.Ş. sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz” denildi.