Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – CHP Karabağlar’da geçtiğimiz hafta sonu ilçe kongrelerinde oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için sandık başına gitti. Buradaki en ilginç yarış Sevgi Mahallesi’nde oldu. Tek listeli ve beş delegenin seçildiği mahallede aynı soy isimli partililer seçildi. Bu durum partililerin dikkatinden kaçmadı.

KEŞKE…
CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldız, “Özmen ailesi geniş bir aile. Listedeki arkadaşların aralarında akrabalık dereceleri uzak…Soy isimleri aynı. Tek liste yapılmış. Yapacak bir şey de yok. Partili arkadaşlarının iradesine bir şey demiyorum. Keşke başka isimler de yazsalardı” dedi.

ADAY OLACAK MI?
Yıldız, ilçedeki seçimlerin kavgasız, gürültüsüz bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, “Ben renklerin kardeşliğine inanıyorum. Parti içi bir yarış var. Hiçbir sıkıntı olmadan devam ediyor. Aday olup olmamaya delege seçimlerinin ardından karar vereceğim. Arkadaşlarla oturup görüşeceğiz. Aday olmuşum olmamışım önemli değil. Önemli olan CHP’yi iktidar yapmak. Partim bana hangi görevi verirse ben onu yapmaya. Göreve hazırım” dedi.