Antalya, kavga ettiği ablası Kader Kübra Çiko'yu ekmek bıçağıyla öldürdükten sonra bileklerini maket bıçağıyla kesen, Asilhan Çiko hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. Davanın iddianamesinde, Çiko'nun ablasını öldürdükten sonra babasına hitaben, 'Keşke bir silahım olsaydı. Hem ben hem kardeşim daha az acı çekerdi. Onu vahşice öldürmek zorunda kaldım. Kader utansın. Hakkını helal et' ifadelerinin yer aldığı mektup yazdığı ortaya çıktı.

DHA'nın aktardığına göre, 13 Ağustos2019'da meydana gelen olayda Asilhan Çiko, Kader Kübra Çiko'yu bıçakla 13 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek, öldürdü. Olayın ardından Çiko, gözaltına alınıp, tutuklandı.

'KEŞKE SİLAHIM OLSAYDI'
Polisin evde yaptığı incelemede, Asilhan Çiko'nun babasına bıraktığı, "Keşke bir silahım olsaldı. Hem ben hem kardeşim daha az acı çekerdi. Onu vahşice öldürmek zorunda kaldım. Kader utansın. Hakkını helal et" yazılı mektup bulundu. Davanın duruşması, önümüzdeki günlerde Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlanacak.