GÜNDEME BAKIŞ – İzmir Seferihisar açıklarında meydana 6.9’luk depremin ardından Bayraklı’da binalar yıkıldı. Enkaz altında kalan cansız bedenler uzun uğraşlar çıkartıldı. Bu arada da birçok “mucize” yaşandı.

EN ACI ÖLÜM!
En acı ölüm ise bir inşaatta meydana geldi. Yapımı devam eden Biva Tower’de akıl almaz bir ölüm yaşandı. Deprem anında bir işçi 40. kattan düşerek zemine çakıldı. İşçi, feci şekilde hayata veda etti.

KAYNAK YAPILIRKEN
Ayrıca binanın en üst kısmında kaynak yapılırken bir büyük demir aşağı düştü. Bunun üzerine inşaatın etrafında da önlem alındı.

ÇOK ÜZGÜNÜZ
Firmanın sahibi Vahap Yılmaz çok üzgün olduklarını belirterek, “Bu bölgede zeminin sıkıntılı olduğunu defalarca dile getirdik. O yüzden de çelik bir bina inşaa ediyoruz. Büyük bir deprem felaketi yaşadık. Deprem anında iki işçi arkadaşımız sepette çalışıyor. Sarsıntının etkisiyle can halatını çıkarıyor ve maalesef yere düşüyor. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz. Binamızda bir sıkıntı yok. Kaynak yapılırken bir çelik yere düştü. Bunun dışında binamızda bir durum yok” dedi.