Kaza, saat 23.30 sıralarında Gaziler Caddesi üzerine meydana geldi. Narkotik biriminde görevli olan polis memuru Mehmet Şahin Mazı, kimliği henüz öğrenilemeyen arkadaşını bırakmak için motosikleti ile yola çıktı. Mazı yönetimindeki motosiklet, iddiaya göre Gaziler Caddesi'nde seyir halinde olduğu sırada, sokaktan çıkan Y.E.D.'nin kullandığı 35 AHA 808 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürücü Mazı ile arkadaşı yola savruldu. Bu sırada, otomobil sürücüsü Y.E.D. ise otomobili olay yerinde bırakarak kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan, Mehmet Şahin Mazı'nın durumun ağır olduğu öğrenildi. 

Öte yandan, polis ekipleri olay yerinden kaçan sürücü Y.E.D.'yi kısa sürede yakaladı. Y.E.D.'nin cezaevinden izinli olarak çıktığı ve ehliyetsiz olduğu ileri sürüldü.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAZA ANI BİR İŞ YERİNİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI 
İzmir'in Konak ilçesinde motosikletin, önündeki otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1'i polis 2 kişi yaralandı. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, Y.E.D. yönetimindeki 35 AHA 808 plakalı otomobil sokaktan çıkarak dönüş yaptığı sırada, polis memuru Mehmet Şahin Mazı yönetimindeki motosiklet otomobile çarpıyor. Kaza sonucunda, Mazı ve arkasında yolcu konumunda bulunan arkdaşı yola savruluyor.