Ticaret ve Ekonomi Kulübü (TEKDER) İzmir Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara, ayakkabı dağıtımı yapıldı. Gaziemir Dedeoğlu Ortaokulu'nda gerçekleşen yardım etkinliğine; Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Gaziemir Milli Eğitim Müdürü Aydın Usman, TEKDER İzmir İl Başkanı Bayram Tüm ve yönetimi, Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel, veliler ve öğrenciler katıldı. Ayrıca etkinlikte, Kızılay tarafından gıda kolisi dağıtımı da gerçekleşti.

TEKDER İzmir Başkanı Bayram Tüm, "Ticaret ve Ekonomi Kulübü olarak sosyal projelere imza atıyoruz. Bu yaptığımız ilk projemiz. İzmir'de Karabağlar, Buca, Bornova ve Konak'ta da projemize devam edeceğiz. Milli Eğitim Müdürlükleri ve Kaymakamlıklardan da dar gelirli aileler konusunda bilgi alarak ortaklaşa yaptığımız bir proje bu. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza kurban bayramı öncesi ayakkabı yardımı yapıyoruz" dedi.  

Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer,  "Bizler ilçemizde 7 ayrı Vefa Grubu kurarak yardımları yerine ulaştırdık. Bu süreçte toplumumuzda sosyal yardımlaşma dayanışma geleneğinin kültürünün bizim milli bir özelliğimiz olan kültürel bir özelliğimiz olan bu tip faaliyetlerin hala canlılığını koruduğunu insanların zor günlerde birbirine destek olmak istediğini gördük. Bu vesileyle bu imkanı sağlayan bu katkıları sunan vatandaşlarımıza arkadaşlarımıza buradan teşekkür ediyorum" dedi.