İzmir Token sahiplerinin birçok sektörde öne çıkan markada özel ayrıcalıklara sahip olacaklarını vurgulayarak sözlerine başlayan Turgut, “İzmir markası; hem ülkemizde hem de yurtdışında önemli bir yere sahip. Bu yüzden İzmir markasının hem ülkemizde hem de yurtdışında çok ciddi bir alıcısı var. İzmir Token, sahiplerine ciddi avantajlar sağlayacak ancak sadece avantajlardan faydalanmak isteyenler değil, İzmir markasına yatırım yapmak isteyenler de İzmir Token satın alacak. Dijital paramızın hem İzmir’den, hem Türkiye’nin dört bir yanından hem de yurtdışında yaşayan gurbetçilerden çok ciddi bir talep göreceğini düşünüyoruz. Ön satışta çok ciddi bir talep bekliyoruz. Ön satıştan sonra İzmir Token’in sunduğu imkanlar ve fırsatlar görüldükçe İzmir’in dijital parasına talebin çığ gibi büyüyeceğini düşünüyoruz” dedi. 

“AYRICALIKLI HİZMET!”
İzmir Token sahiplerinin yararlanacağı avantajların ve ayrıcalıkların altını çizerek sözlerine devam eden Turgut, “21. yüzyılın 2. çeyreğine ramak kala insanların tüketim alışkanlıklarında değişimlerin hızla arttığından söz edilebilir. Artık insanlar kendisine özel birtakım tecrübeler yaşamak istiyor. Deyim yerinde ise ‘ayrıcalıklı hizmet’ almak istiyor. Bizler de İzmir sosyal hayatında bu deneyimi İzmir Token vasıtası ile kişilere sunmayı ve ulaştırmayı planlıyoruz. Herkes bize bu ayrıcalıkların neler olacağını soruyor. İzmir Token sahiplerinin ayrıcalık yaşayabileceği bazı alanlara kısaca değinmek gerekirse; İzmir Token sahipleri taraftarı oldukları İzmir Futbol takımlarının maçlarını özel ağırlama imkanları ile izleyebilecek, İzmir’in en iyi sağlık kuruluşlarında ücretsiz check-up yaptırma şansı yakalayabilecek, yazın beachclublarda öncelikli giriş hakkına sahip olabilecek, localarda arkadaşları ile ücretsiz tatil yapma hakkına erişebilecek. Konser etkinliklerinde sahneye çıkan sanatçılar ile özel yemekler yiyebilecek, konserleri en özel yerden izleme fırsatı bulabilecek, otellerin en lüks odalarında ücretsiz konaklama hakkına sahip olabilecek. Yapılacak İzmir Blockchain etkinliklerine protokol düzeyinde ağırlama ile katılabilecek, eğitim kurumları ile yapacağımız anlaşmalar ile birçok eğitim kurumunun eğitimine ücretsiz katılabilecek, güzellik merkezlerinin hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilecek. Gece kulüpleri, AVM’ler ve 1. sınıf restoranlar ayrıcalıklı hizmetin en önemli durakları olacak” dedi. 

“HEM İZMİR HEM İZMİRLİ HEM DE İZMİR’İ SEVENLER KAZANACAK!”
İzmir Token’in uluslararası dijital bir para olacağını vurgulayan Turgut sözlerini şöyle sonlandırdı: “İzmir Token’ı sadece İzmir’ liler için değil İzmir’e gelen yerli ve yabancı turistlerin de yoğun talep gösterecekleri şekilde tasarlıyoruz. İzmir 2022’nin ilk 9 ayında 1 Milyon 200 bin turist sayısına ulaştı. Turistlerin İzmir Token’a talep göstermesi için yurtdışı reklamlarımıza da önem veriyoruz ve bunun planlamasını yapıyoruz. İzmir Token için İzmir’in önde gelen işadamları ile tohum yatırımcı olmaları konusunda görüşmeler sürdürüyoruz. Bu projeye yatırım yapan ve sektöründe öne çıkan işadamlarımızı da İzmir Token bünyesinde kuracağımız İzmir Dijital Dönüşüm Danışma Kurulu üyesi yaparak sektör sektör dijital dönüşümü sağlamayı planlıyoruz. Ayrıca İzmir Token projesinin ilerleyen aşamasındaki birçok kararı bu danışma kurulumuz ile birlikte alacağız. Bu konuda da çok önemli isimler bizimle beraber olacak. Bu proje ile hem İzmir hem İzmirli hem de İzmir’i sevenler kazanacak. İzmir Token’da sona geldik.”