Şehit Keser için Gaziemir 15 Temmuz Gülhane Camisi'nde cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçen Temmuz’da Mersin'in Mut ilçesinde askerleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucunda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede dün yaşam savaşını kaybederek şehit olan Tevfik Yasin Keser'in cenaze törenine katıldı. Tunç Soyer şehit askerin ailesine taziyelerini sundu.

Keser'in babası Sanlı Keser, annesi Sabriye Keser, 17 yaşındaki kardeşi İklim Keser ve yakınlarının yer aldığı cenazeye şehidin nişanlısı Sevim Balcı ise Keser'in kamuflajıyla katıldı.

Şehit Keser'in cenazesi kaldırılırken yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehidin nişanlısı Balcı, askeri araçtaki tabutu "Ben sensiz ne yaparım aşkım" sözleriyle uğurladı.

Şehidin naaşı Pınarbaşı 1. Köy Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye Vali Yavuz Selim Köşger, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan, Tacettin Bayır ve vatandaşlar katıldı.

BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİKLERİ GÖRÜNTÜLER YÜREK BURKTU

Şehit Er Keser'in askere gitmeden önce çekilen görüntüleri de ortaya çıktı. Şehidin nişanlısı Sevim Balcı ile birbirlerine bakarak şarkı söylediği o görüntü, yürek sızlattı.