GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında bugün dev bir uyuşturucu operasyonu yapıldı. 76’sının İzmir Merkez ve ilçeleri, 11 şüphelinin ise Manisa(Turgutlu), Muğla(Marmaris), Adana, Uşak ve İstanbul illerinde olmak üzere toplam 94 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyon eş zamanlı olarak gerçekleşti.

NELER ELE GEÇİRİLDİ?
Operasyon neticesinde farklı adreslerde olmak üzere yaklaşık olarak 15000 Gram Esrar(Scunk) maddesi, 5000 Adet EXTACY Hap, 20 Adet LYRICA, Yarım Litre AMONYAK Çözelti, Hint Keneviri, 5 Adet Silah, 177 Adet 9*19 mm Fişek, 2 Adet Sustalı Bıçak, 1 Adet Pompalı Tüfek ve bu tüfeğe ait fişekler ile birlikte uyuşturucu madde ticaretinde elde edildiği düşünülen yaklaşık olarak 30000 TL para ele geçirilmiştir. 

'OYUN BİTTİ'
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ele geçirirken silah, mühimmat ve uyuşturucu malzemeleri emniyette sergiledi. Ecstasy uyuşturucu haplarla yazılan 'Oyun bitti' ifadesi dikkat çekti.

'BUGÜN UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIĞI VE KULLANIMIYLA MÜCADELE GÜNÜ'
Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek incelemelerde bulunan İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, "Bugün 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Kullanımıyla Mücadele Günü. Böyle özel bir günde, biz de İzmir'de zehir tacirlerine yönelik bir çalışma yaptık. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Her zaman dediğim gibi, nasıl ki dağdaki son terörist ölene kadar terörle mücadele devam edecekse, son zehir taciri yok olana kadar uyuşturucuyla mücadelemiz de sürecek" dedi.