Olay, saat 03.00 sıralarında Reis Mahallesi Yıldız Caddesi'ndeki 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Özkan A. (37) konuşmak için eski sevgilisi olduğu ileri sürülen B.K.'nin 4'üncü kattaki evine gitti. Özkan A. ile barışıp evlenmeye ikna etmeye çalıştığı B.K. arasında tartışma çıktı. Bu sırada B.K.'nin odada uyuyan oğlu uyandı. Eski sevgilisinin oğlunu karşısında gören Özkan A., balkona kaçıp, kapıyı kilitledi. Özkan A. daha sonra balkondan balkona tutunup 1'inci kata kadar, tadilat nedeniyle kurulu olan demir iskeleye ulaştı. Ancak Özkan A., burada dengesini kaybedip aşağı düştü. Beton zemine çakılan Özkan A., ağır yaralandı. 

Gürültüye uyanan bina sakinleri, polis vei sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese sevk edilen ekipler, ağır yaralanan Özkan A.'yı ambulansa alarak İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Özkan A.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Polis, B.K. ve oğlunu ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

'EVİME GELDİĞİNDE ALKOLLÜYDÜ'

İzmir'in Karabağlar ilçesinde barışmak ve evlenmeye ikna etmek için gittiği eski sevgilisi B.K.'nin 4'üncü kattaki evinde, kadının 17 yaşındaki oğlu uyanınca balkondan balkona sarkarak kaçmaya çalışırken 1'inci kattan düşüp ağır yaralanan Özkan A.'nın (37) İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Özkan A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, B.K.'nin ifadesine başvurdu. B.K., ifadesinde bir süre önce iletişimi kopardığı Özkan A.'nın gece yarısı evine geldiğini belirtip, "Kendisiyle iletişimimi koparmama rağmen peşimi bırakmadı. Sürekli barışmak için benimle konuşmaya çalışıyordu. Gece evime geldiğinde alkollüydü. Ne yaptığını bilmez bir durumdaydı" dedi.