GÜNDEME BAKIŞ- İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Seçkin Boyunağa, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Yazılı bir açıklama yapan İYİ Partili Boyunağa, şunları söyledi:

“Son zamanlarda özellikle Cumhur ittifakının büyük ve küçük ortağı tarafından gündem terör üzerinden manipüle edilmeye çalışılmaktadır. Düne kadar ağıza alınmayacak derecede birbirleri hakkında hakarete varan sert ifadelerde bulunanlar bugün ittifakının gereği olarak millet tarafından teveccüh duyulan millet ittifakına ve onun ortakları İYİ Parti ve CHP'yi hedef noktasına koymak istemektedirler. Bugün Gaziler günü münasebetiyle düzenlenen törende şov yapmaya çalışan Cumhur ittifakının büyük ve küçük ortağının siyasi nezaketsizliğini üzülerek izlemekteyiz. Habur'da teröristleri karşılatıp, çadır mahkeme kuranlar, PYD militanlarına lahmacun ısmarlayanlar, çakal Barzani'nin kafasından aşağıya konfeti atıp onunla gurur duyanlar ve Dolmabahçe'de terörist dedikleriyle mutabakat imzalayanlar bir şeyi göz ardı etmektedir. 

CHP İLÇE BAŞKANINA LAF ATARKEN…
“Bugün CHP ilçe başkanına laf atarken bir şeyi de gözden kaçırma! Gaziler gününe katılmadı diye mevkidaşını suçlamadan önce siz niye 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine küçük ortağınızla beraber katılmadınız diye sormak isterim. Yoksa siz de mi "Keşke yunan kazansaydı." diyen püsküllü meczubun takipçilerindensiniz. Birine laf atarken önce kendi cemazüelevvelinize bakmanızı  kendi siyasi tarihinizle hesaplaşmanızı öneririm. İzmir Büyükşehir Belediyesinin Meclis toplantısında PKK'yı kınayan bildiri yok sayıldı gibi toplumu yanıltıcı bilgi vermeden önce bugünkü konjonktürdeki payınızı göz ardı etmiyoruz. Etmeyeceğiz. Güneş balçıkla sıvanamaz. Bizde teröriste terörist denir asla müzakere edilmez. PKK ile Oslo'da masaya oturanlar PKK'ya karşı tavır gösteriyoruz masalını bizlere anlatmasınlar. Ayrıca "Sözde Atatürkçü’lük yapanların maskesini düşürmeye devam edeceğiz. Ülkemizin, Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaşması  ve İzmir’imizin de gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz." derken çok komik bir duruma düştüğünüzü belirtiyor. Size Siz misiniz Atatürkçü! siz misiniz vatansever diye sormak istiyorum.  Bu minvalde her fırsatta tarihten adını silmeye çalıştığınız, ders kitaplarından arındırmaya çalıştığınız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de asla sizin ağzınıza siyasi meze yaptırmayacağız Sizin Atatürkçü olduğunuz yerde biz Atatürk oluruz”