GÜNDEME BAKIŞ- İzmir’de yıllardır çözüm bulunmayan İnciraltı arazi sorunu için İNGERDER Başkanı Tayfun Karabulut,  çözüm için görüşmeleri hızlandırdı. Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapacağı görüşme öncesi İzmir’deki kanaat önderleriyle bir araya gelen Karabulut, toplantıların devam edeceğini söyledi.

“DESTEĞE HAZIR OLDUKLARINI SÖYLEDİ”
Konuyla ilgili açıklamada Karabulut, “İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Mustafa Özen’i Ak Parti MKYK Üyesi İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile birlikte ziyaret ettik. Milletvekilimiz Atilla Kaya önderliğinde, Tarım İl Müdürümüz Sayın Mustafa Özen ile yaptığımız görüşmede; tarım yapma imkanı kalmayan, ancak tozlu raflarda tarım ovası gözüken İnciraltı’nda yaşadığımız durumu aktararak, görüşme gerçekleştirdik.  İl Müdürümüz Mustafa Özen İnciraltı'nı yakıdan takip ettiklerini ve yaşanan mağduriyeti ve toprağın durumu hakkında bilgi sahibi olduklarını belirterek, gerekli ilgi ve desteği vermeye hazır olduklarını aktardılar.  Gösterilen samimi ilgi ve destek için kendilerine çok teşekkür ederiz. Adım adım İnciraltı'nın İzmir'e kazanmasına katkı koyan herkese;  şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

“ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Kentteki kanaat önderleriyle konu ile ilgili ziyaretlerin devam edeceğini kaydeden Karabulut, “Yakın zamanda yapacağımız Ankara ziyareti öncesi İzmir’de gerekli altyapı çalışmalarına hız veriyoruz. İnciraltı’nın planlaması konusunda bürokratik olarak hangi birimler ilgileniyorsa bunların üzerinde ziyaretlerimizi devam edeceğiz. İzmir’deki kanat önderlerine destek vermeleri yönünde toplantılarımız da olacak” dedi.