Onursal Başkan Tahir Şahin ve yöneticilerle bir araya gelen genç teknik adam, kulübün tesislerini gezerek kurmaylardan bilgi de aldı. Ümit Karan, tören sonrası daha önce Avrupa'da çalıştığını, Türkiye'de ilk kez Menemen'de görev alacağını hatırlattı.

Genç teknik adam, "Bizim içinde çok önemli bir olay oldu. Daha önce Avrupa'da çok çalıştım. Türkiye ligini her zaman istiyordum. Sayın Tahir başkanın sayesinde Türkiye’ye geldim. Çok güzel işler yapacağımızı düşünüyoruz. Genç bir takımız. Biz burayı fabrika haline çevirebilirsek hem oyuncu yetiştirmek adına hem de bu bölgenin büyük takımdan bir tanesi olmaya karar verdik. Hedeflerimiz büyük inşallah bu seneyi güzel geçirip yeni sezonda yukarılara doğru oynamayı hedefliyoruz. Başkanımız hedefli bir insan, bende hedefli bir insan olduğum için bu gücümüzü birleştirdik. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu başarıyı göstereceğiz" dedi.

Futbolculuk kariyerinde uzun yıllar Galatasaray ve A Milli Takım'da görev alan, teknik direktörlük kariyerinde ise son olarak Makedonya'nın Shkupi takımını çalıştıran Ümit Karan, ilk yarının son haftasında 4 Ocak Pazartesi günü Adana Demirspor deplasmında sarı-lacivertli ekibin başındaki ilk sınavına çıkacak.