İzmir başta olmak üzere Türkiye’yi dünyada gelinlik, damatlık ve abiyede merkez haline getiren IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, görkemli bir açılışla konuklarına merhaba dedi. 2020 yılının ilk fuarı olarak dikkat çeken IF Wedding Fashion İzmir; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından 24 Ocak Cuma gününe kadar on binleri ağırlayacak. Dört günlük serüveninde birçok defile ile etkinliğin yanında yepyeni tasarımlar da görücüye çıkacak.

GECEYİ ŞÖLEN HAVASINA DÖNÜŞTÜRDÜ
Açılışla birlikte önemli firmalar ve tasarımcıların yer aldığı defilelerle yoğun bir gün geçiren IF Wedding Fashion İzmir – 14. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, gece ise yerli ve yabancı katılımcıların yer aldığı gala ile renkli bir gün yaşattı. Sektörün önemli isimlerinin yer aldığı gala, Fuar İzmir A Holü’nde gerçekleşti. Kurucu şef Muhittin Yıldız yönetimindeki Sunshine Band, yüzlerce fuar misafirine keyifli bir gece sundu. Başarılı solist ve orkestra sanatçılarından oluşan Sunshine Band, hafızalarda yer etmiş Türkçe ve yabancı şarkılarla geceyi şölen havasına dönüştürdü.

Fuar’ın gösterişli stantları ve süslemeleriyle benzer şekilde mor renklerin hakim olduğu konseptle hazırlanan gala alanı da katılımcılar tarafından tam not aldı.