Bemar Kariyer Okulu, İngiliz Kültür Dil Okulları, British Town, Mistral Carrera başta olmak üzere birçok markayı buluşturan 2 bin metrekare alana sahip olan Spor ve Eğitim Sokağı’nda kurulu Mistral Carrera sahnesinde yapılan zumba etkinliğine genci yaşlısı bir çok fuar ziyaretçisi eşlik etti.
 Ziyaretçiler dil okulları ve eğitimi hakkında uzmanlardan bilgi alırken aynı zamanda onları sportif faaliyetlerle de tanıştıran Eğitim ve Spor Sokağı, aynı zamanda konserlere de ev sahipliği yapıyor. Mistral Carrera Zumba Atölyesi’nin yaptırdığı ve büyük ilgi gören zumbadan sonra sahne alan Orkestra Albatros ise konuklara müzik ziyafeti çekti. Fuar ziyaretçilerinin keyifle dinlediği parçalar hem fuar koşuşturmasından yorulan konuklara konforlu bir alan sunarken hem de dil eğitimi ve sporun önemine dair bilgilendirme almaları fırsatını sunuyor.

BASMENE 9 EYLÜL KAPISI GİRİŞİNDE 
Tüm fuar boyunca Mistral Carrera spor atölyelerinin farklı spor etkinlikleri ve Orkestra Albatros ve Orkestra Porte Band’ın güzel müzikleri ile ziyaretçilere hizmet verecek olan Mistral Carrera sponsorluğundaki Eğitim ve Spor Sokağı, KültürparkBasmane9 Eylül Kapısı girişinde sol tarafta bulunuyor.
Fuar süresince Mistral Carrera spor etkinlikleri saat 19-20.15 arası düzenlenirken, 21-23 arası ise canlı müzik yapılacak. Programı ise şöyle:

12 Eylül Çarşamba
Zumba-Orkestra Albatros
13 Eylül Perşembe
Pilates-Orkestra Porte Band

14 Eylül Cuma
Zumba-Orkestra Albatros
15 Eylül Cumartesi
BurnUp-Orkestra Porte Band
16 Eylül Pazar
Zumba-Orkestra Albatros