GÜNDEME BAKIŞ – Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti, İzmir Ticaret Odası’nın uzun süre başkanlığı yapan Ekrem Demirtaş döneminde üniversite yapılan bazı işlemlerin araştırılması için harekete geçmiş ardından da beş kişi hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.

IZTO ESKI BAŞKANI DEMIRTAŞ'A VE ESKI REKTÖRLERE MAHKEME ŞOKU! 10 KIŞI SERBEST AMA ... HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Soruşturma kapsamında, Ekrem Demirtaş, Firuz Özçelik, EBSO Başkan Yardımcısı - Kuryap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Dönmez, EÜ Eski Genel Sekreteri Levent Gökçeer ve eski inşaatçı Hüseyin Alpan, EÜ eski Rektörleri Prof. Dr. Oğuz Esen, Prof. Dr. Can Muğan, eski Mütevelli Heyeti üyesi, iş kadını Asuman Nardalı, Simay Özbey, Korhan Gürcan, Erdinç Özdalak hakim karşısına çıkmıştı. Mahkeme adli kontrol şartı ve yurtdışı yasağı koyarak ifadesi alınan isimleri serbest bırakmıştı.

EBSO BAŞKAN YARDIMCISI DÖNMEZ GÖZALTINDA! HABERI IÇIN TIKLAYINIZ! 

EBSO BAŞKAN YARDIMCISI DÖNMEZ YURTDIŞINA GİTTİ
EBSO Başkan Yardımcısı Muhsin Dönmez’in ise yurt dışında olduğu için ifadesi alınamamıştı. Dönmez, dün Türkiye’ye döndü ve göz altına alındı. İşlemleri bugün tamamlanan ve hakim karşısına çıkan Dönmez’le ilgili mahkeme adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı getirdi.