GÜNDEME BAKIŞ- İzmir’de meydana gelen şiddetli fırtınanın ardından Kemalpaşa’da birçok evin çatısı uçtu, onlarca ağaç devrildi. Kemalpaşa Belediyesi ekipleri kentin birçok noktasında çalışma başlatarak, oluşan enkazı kaldırdı.

VATANDAŞIMIZIN YARDIMINA KOŞTUK
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “Yıkıcı bir doğal afetle karşı karşıya kaldık. Fırtınanın onlarca ağaç yerinden söküldü. Fırtınanın ardından arkadaşlara talimat verdim. Kısa süre içerisinde evleri zarar gören vatandaşlarımıza yardıma koştuk. Devrilen ağaçları topladık. Bilindiği üzere Kemalpaşa’nın önemli gelir kaynaklarından bir tanesi kirazımızdır. Hasat dönemine bittiği için üreticimiz bu fırtına zarar görmedi” dedi.

YARALANAN VATANDAŞIMIZ OLMADI
Karakayalı, “Kemalpaşa’da 6 evde hasar meydana geldi. Bazılarının çatıları uçtu. Bir camimizin minaresi yıkıldı. Hemen harekete geçip buradaki enkazları kaldırdık. Ben de çalışmaları yerinde inceledim. Arkadaşlarımız hızla olaya müdahale etti. Burada sevindirici olan, vatandaşlarımızın canına zarar gelmemesidir. Çok şükür afette yaralanan vatandaşımız olmadı” diye konuştu.