GÜNDEME BAKIŞ - Karşıyaka Belediye eski Başkanı CHP’li Hüseyin Mutlu Akpınar, önümüzdeki Eylül ayında başlaması beklenen delege seçimleri ve ilçe kongresiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“UZLAŞTIRICI OLACAĞIM”
Akpınar, mevcut ilçe başkanı ve yönetimi seçim süreçlerinde başarılı bir performans sergilediğini söyledi. Karşıyaka’da bütünlüğün sağlanması gerektiğini vurgulayan Akpınar, “Siyaset yapan insanların ilçe örgütlerinde kimin olacağına bakmamalı. Hep birlikte el ele verip, Karşıyaka’nın bütünlüğünü konuşarak, ayrım yapmadan, ortak noktada buluşarak sağlamalıyız. Bana düşen uzlaşıyı sağlamaktır. Tek hedef; 31 Mart 2019’da halkın bize göstermiş olduğu ilgiyi sıcak tutmak, güvenlerine layık olmak, birbirimizle kavga etmemek, halkın sorunlarını çözerek iktidar olmaktır. Kişileri istememekle bu iktidardan kurtulamayız. Mücadele kendi içimizden olmamalı. 5 yıllık beledeyi başkanlığı dönemimde kavga kültüründen hep uzak durdum. Bu süreçte de hiçbir kavganın içerisinde olmayacağımı bilinmesini isterim” dedi.

BELKİ DE…
“Kongrede değişim olur mu?” sorusuna Akpınar, “Değişim her zaman için heyecan getirir. Motivasyonu artırır. Değişim olabilir. Belki de ilçe başkanımızda  bu değişimden yana tavır alacaktır” dedi.