Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altay ile Altınordu arasında isim tartışması yaşanan Alsancak Stadı’nın isminin Mustafa Denizli Alsancak Stadı olacağını açıkladı.

Erdoğan, “Alsancak’ta 14 bin kişilik tribüne sahip 102 milyon yatırımla yeni stadımızı hizmete açıyoruz İsmi Mustafa Denizli Alsancak Stadı olacak. Şehrimize hayırlı olsun” dedi

ALTAY-ALTINORDU KARDEŞÇE KULLANACAK!

Stadın açılışını gençlerle birlikte yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Herhangi bir tartışmaya fırsat vermeden inşallah Altay ve Altınordu burayı birlikte kardeşçe kullanacaklar. Zaten spor bu demek. Onu böyle halledeceğiz. Mustafa hoca, ‘İngiliz statları’ gibi dedi. Bizim statlarımız daha ileri. İçeride ayrıca kapalı alanlarda da gençlik merkezi olacak. Sadece futbol değil gençlik merkezinde kitaplarımızla birlikte olacaksınız. Çalışmalarınızı sürdüreceksiniz” dedi.

DENİZLİ VE ÖZGENER DE 'TAMAM' DEDİ!
Erdoğan, "Altay-Altınordu birlikte kardeşçe kullansın" sözlerinin ardından Denizli'ye, "Bir sıkıntı var mı?" diye sordu. Denizli "Yok" yanıtını verdi. Erdoğan daha sonra arkasında duran İZTO Başkanı Mahmut Özgener'e dönerek, "Bir sıkıntı var mı?" dedi. Özgener de, "Sıkıntı yok, kardeşçe kullansınlar" dedi.