İzmirli bir ailenin kızı olarak 1990 yılında İzmir’de dünyaya geldiğini ve 24 yaşında iş hayatına atıldığını söyleyen Selin Aydın, EGİKAD üyesi olmaktan ve EGİKAD ile birlikte bir çok seminer ve çalışmaya imza atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 24 yaşında Atalante Danışmanlık firmasını kurduğunu söyleyen Aydın, “Avcı kız demek Atalante. Çok zorluklar yaşasamda iyi bir eğitmen kadrosuyla 6 yılda güzel işler başardım İzmir’de. Güzel dostluklar kazandım, kaliteli işler yaptım ve bu süreçte çok değerli iş insanları ile tanıştım. Ege İş Kadınları Derneği’nin üyesi olmaktan her zaman gurur duydum. Harika güçlü kadınlar tanıdım, keyifli projeler, seminerler, toplantılar, organizasyonlar yaptık. EGİKAD üyesi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

MASTERCHEF FİNALİNİN YENİ İZMİRLİSİ

Bir yandan iş yaşamına devam ederken mutfağın da hep hayatında olduğunu belirten Aydın, “İnsan kaynakları alanında danışmanlık verdiğim değerli iş ortaklarım sayesinde mutfağa ilgim arttı. Özel bir eğitim almadım. Eşim Onur ve oğlum Toprak’ın şefiydim aslında. Masterchef’e tatildeyken başvuru yaptım ve kabul edildim. Eleme süreci inanılmaz keyifli geçti” dedi.

Heyecanının ve samimiyetinin hissedilmesinin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Aydın, Masterchef final bölümüne dahil olmasıyla önünde yeni bir dönemin açıldığını ifade ederek, “Birbirinden değerli şeflerin karşısında olmak ve onlardan eğitim almak benim için çok büyük gurur. Yarışmaya devam pes etmek yok. Sonuç ne olursa olsun ben mutfaktan vazgeçmeyeceğim.Hayalim olan istediğim ülkelerde mutfak eğitimi alıp ve İzmir de muhteşem tatlar sunmak” diye konuştu.

Masterchef’de babasının tavsiyelerini hiç unutmadığını ve o tavsiyelere uygun hareket edeceğini söyleyen Aydın, “Babam bana hep ne yaşarsan yaşa insanları harcama derdi. Mevki biter ama insanlar sana hep lazım, hırsların için karakterinden asla vazgeçme derdi. Ben de babamın bu tavsiyesine uyarak yarışacağım. Tüm İzmirlilerin desteğini arkamda hissediyorum bu da beni güçlü kılıyor” dedi.