İzmir'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde büyük zarar gören Bayraklı'daki İzmir Adliyesi'nde yarın mesaiye başlanacağı öğrenildi. Başsavcılık tarafından ise personele gönderilen mesaj dikkat çekti. Mesajda temizlik çalışması yapılacağı ve özel eşyaların alınması istendi. İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında geçen cuma günü meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Hasar gören binalardan birisi de Bayraklı’da bulunan İzmir Adalet Sarayı. Duvarlarında derin çatlaklar oluşan adliye binası tedbir amaçlı boşaltıldı.

BAŞSAVCILIK’TAN PERSONELE MESAJ
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından personele mesaj gönderilerek hasarlı binadaki eşyaların toplatılması istendi. Mesajda şu ifadeler kullanıldı: BAM (Bölge Adliye Mahkemesi) ve EK hizmet binasındaki birimlerimiz hariç olmak üzere: Ana hizmet binamızda yarın sabah 08.30 itibariyle koridorlar ve birimlerde temizlik faaliyeti yapılacağından, her birimden müdür ve yeteri kadar personelin biriminde hazır olması ve özel eşyaların toplanması  rica olunur.
Öte yandan binadaki temizlik çalışmaların ardından binanı pazartesi gününden itibaren yeniden faaliyete geçileceği öğrenildi. (Sözcü)